top of page
afonya moody.jpg

Olvasd el Áfonya történetét!

afonya moody.jpg

Áfonya a családunk mentett bajkeverője

Áfonya nem egy hétköznapi kutya, ő egy magyar vizsla! Akinek volt már dolga vizslával tudja, hogy nem mindennapi kópék, rettentően szeretetéhesek, az ember mellett a helyük 0-24-ben és rettentően kötődnek a gazdájukhoz.  Hangosan "sírdogálnak" a fürdőszoba ajtajában, mintha sosem jönnél vissza a zuhanyzásból, a papucsoddal alszanak, csak hogy az illatodat érezzék és bármennyire is pocsék napod legyen úgy néz rád, mintha a Föld legszebb teremtése lennél. Így talán laikus is érti már, hogy milyen lehetett egy ilyen kutyának, amikor egy nap a gazdája nem ment haza. Egy idős bácsi kutyájaként sajnos nem adatott meg nekik túl sok idő, a család pedig nem tudta gondját viselni. Anyukámék viszont időben léptek, így nem került menhelyre másfél évesen. Nem minden vizsla ilyen szerencsés, ráadásul elhelyezésük, örökbeadásuk a fajtájuk igényei miatt nem is könnyű feladat.

Képernyőfotó 2023-03-29 - 20.29.34.png

A futrinka utca lakói

Így akadt meg a szemem a Futrinka utca Vizsla fajtamentő csapatán, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy ezek a csodás szeretetgombócok új esélyt kapjának.

Társadalmi felelősségvállalásom részeként úgy döntöttem , minden hónapban igyekszem a bevételem egy részével a munkájukat támogatni, vagy legalább egy-egy védencük havi ellátását állni / hozzájárulni.

Így minden vásárlásoddal ezt a célt is támogatod!

bottom of page